دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اظهارات ضد ایرانی وزیر امور خارجه بحرین در نشست منامه

نمایندگان بیش از ۶۰ کشور از جمله عربستان سعودی روز دوشنبه در بحرین به گفت‌وگو نشستند تا در مورد امنیت دریایی پس از حمله به تانکرها و تاسیسات نفتی عربستان سعودی، بحث کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر امور خارجه بحرین در این کنفرانس گفت: امنیت هوایی و دریایی در صدر دستور کار سیاست‌گذاری در منطقه قرار دارد. ما باید موضع جمعی اتخاذ کنیم. تا اقدامات لازم را برای محافظت از ملت خود در برابر کشورهای سرکش انجام دهیم.

 

وزیر امور خارجه آمریکا در پیامی به نمایندگان، درباره تهدید برنامه هسته‌ای ایران هشدار داد.

 

وی گفت: این جلسه در یک لحظه مهم در تاریخ انجام می‌شود. گسترش سلاح‌های کشتار جمعی، چه از طریق هوا و دریا ، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

 

شیخ خالد بن احمد آل خلیف در ادامه افزود: همه ما باید متعهد به اقدامات لازم برای متوقف کردن کشورهایی باشیم که همچنان به دنبال ایجاد خطری برای امنیت جهانی ما هستند. 

 

وزارت امور خارجه بحرین گفت: این نشست فرصتی برای تبادل نظر در مورد نحوه مقابله با تهدیدهای ایرانی و تضمین آزادی ناوبری است.

 

پس از حملات علیه نفتکش‌ها ایالات متحده دست به ایجاد یک ائتلاف دریایی زد کشورهای متعددی از حضور در این ائتلاف خودداری کردند؛ چرا که این ائتلاف خطر درگیری با ایران را افزایش می‌داد. از سویی دیگر اسراییل، عربستان، امارات و انگلستان و استرالیا برای حضور در این ائتلاف اعلام آمادگی کردند. نشست  بحرین در ادامه نشست ورشو در راستای مقابله با تهدید از سوی ایران برگزار می‌شود.  

 

منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار